Kumppanit

Omnia

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian tehtävänä on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa.

Omnia innovoi yhteistyössä opetusalan, yrityselämän, jäsenkuntien ja asiakkaiden kanssa kansallisesti ja kansainvälisesti kestävää kehitystä edistäviä koulutustuotteita, digitaalisia arjen työkaluja kansalaisille ja yrityksille sekä osaamiseen perustuvia ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin ja ongelmiin.

Omnian logo

Espoon kaupunki

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Espoo on edelläkävijä myös julkishallinnon tekoälytyössä kehittämällä teknologian avulla yhä parempia kansalaispalveluja. Aiheen kansantajuistaminen on yksi Espoon kaupungin tavoitteita teknologian ja data-analyysin rinnalla – kuntalaisilla on oikeus tietää, miten ja miksi heidän tietojaan hyödynnetään.

Espoon logo

Atea

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on yhteensä noin 7200 työntekijää 87 paikkakunnalla. Suomessa olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on 450 ammattilaista rakentamassa Suomea tietotekniikalla.

Atea-logo

Lenovo

Lenovo on maailman suurin PC-tietokoneiden valmistaja ja johtava toimittaja teknologiatuotteille palvelinratkaisuista aina älypuhelimiin ja puettavaan elektroniikkaan saakka.

Lenovo kehittää, valmistaa ja markkinoi uudenlaisia, laadukkaita teknologiatuotteita sekä korkeatasoisia palveluita, jotka tarjoavat asiakkaille entistäkin kehittyneempiä ratkaisuja.

Elämme muutoksen aikaa, jossa Big Data, Pilvipalvelut ja Tekoäly ovat muutoksen vetureita. Tekoäly, ja teknologia ylipäätänsä kuuluu meille kaikille. Teknologian rooli on olla mahdollistamassa muutosta. Muutos syntyy meidän kaikkien tekemänä.

Lenovon logo

Microsoft

Microsoft on digitaalisen muutoksen mahdollistaja älykkään pilven ja siihen yhteydessä olevien älykkäiden laitteiden aikakaudella. Tavoitteenamme on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän heille tärkeitä asioita teknologian, kuten tekoälyn avulla. Tekoäly auttaa ja tukee ihmistä useilla eri alueilla ja erilaissa tehtävissä niin kotona kuin töissä. Tekoäly kuuluu kaikille, sillä se myös muuttaa yhteiskuntaamme, yrityksiä ja arkeamme ihmisten päätösten mukaisesti. Tekoälyrekassa on mukana Microsoftin tekoälyohjelmistoja ja laitteita, kuten HoloLens ja Surface Studio.

Microsoftin logo

Opetushallitus

Opetushallitus kehittää koulutusta, varhaiskasvatusta ja elinikäistä oppimista sekä edistää kansainvälisyyttä.

OPH-logo