Kumppanit

Omnia

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian tehtävänä on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa.

Omnia innovoi yhteistyössä opetusalan, yrityselämän, jäsenkuntien ja asiakkaiden kanssa kansallisesti ja kansainvälisesti kestävää kehitystä edistäviä koulutustuotteita, digitaalisia arjen työkaluja kansalaisille ja yrityksille sekä osaamiseen perustuvia ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin ja ongelmiin.

Omnian logo

Espoon kaupunki

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Espoo on edelläkävijä myös julkishallinnon tekoälytyössä kehittämällä teknologian avulla yhä parempia kansalaispalveluja. Aiheen kansantajuistaminen on yksi Espoon kaupungin tavoitteita teknologian ja data-analyysin rinnalla – kuntalaisilla on oikeus tietää, miten ja miksi heidän tietojaan hyödynnetään.

Espoon logo

Aalto yliopisto

Aalto-yliopisto on monialainen tiedeyhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme innovatiivista yhteiskuntaa korkeatasoisen tutkimuksen, opetuksen ja taiteellisen toiminnan keinoin.

Aalto-yliopisto luo edellytyksiä innovaatioille, talouskasvulle, työllisyydelle ja hyvinvoinnille. Tutkimuksessa keskitymme seitsemälle avainalueelle. Niillä keskeiset osaamisalueemme, ICT, materiaalit, taide ja muotoilu sekä liiketoiminta yhdistyvät kolmeen suureen haasteeseen: energiaratkaisuihin, asuinympäristöön ja terveyteen.

Aalto-yliopiston logo

Lenovo

Lenovo on maailman suurin PC-tietokoneiden valmistaja ja johtava toimittaja teknologiatuotteille palvelinratkaisuista aina älypuhelimiin ja puettavaan elektroniikkaan saakka.

Lenovo kehittää, valmistaa ja markkinoi uudenlaisia, laadukkaita teknologiatuotteita sekä korkeatasoisia palveluita, jotka tarjoavat asiakkaille entistäkin kehittyneempiä ratkaisuja.

Elämme muutoksen aikaa, jossa Big Data, Pilvipalvelut ja Tekoäly ovat muutoksen vetureita. Tekoäly, ja teknologia ylipäätänsä kuuluu meille kaikille. Teknologian rooli on olla mahdollistamassa muutosta. Muutos syntyy meidän kaikkien tekemänä.

Lenovon logo

Microsoft

Microsoft on digitaalisen muutoksen mahdollistaja älykkään pilven ja siihen yhteydessä olevien älykkäiden laitteiden aikakaudella. Tavoitteenamme on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän heille tärkeitä asioita teknologian, kuten tekoälyn avulla. Tekoäly auttaa ja tukee ihmistä useilla eri alueilla ja erilaissa tehtävissä niin kotona kuin töissä. Tekoäly kuuluu kaikille, sillä se myös muuttaa yhteiskuntaamme, yrityksiä ja arkeamme ihmisten päätösten mukaisesti. Tekoälyrekassa on mukana Microsoftin tekoälyohjelmistoja ja laitteita, kuten HoloLens ja Surface Studio.

Microsoftin logo

Dassault Systèmes

Dassault Systèmes on maailman johtava 3D-mallintamiseen ja tuotteen elinkaaren hallintaratkaisuihin (PLM) keskittynyt ohjelmistoyritys. Dassault Systèmesin 3DEXPERIENCE-ratkaisujen avulla on mahdollista digitaalisesti mallintaa ja simuloida sekä tuotteita että prosesseja, mutta myös resursseja, joita käytetään tuotteiden valmistamiseen, ylläpitämiseen ja kierrättämiseen ympäristöystävällisellä tavalla. Dassault Systèmesillä on noin 220 000 asiakasta yli 140 maassa. Suomessa Dassault Systèmesillä on ollut oma toimisto huhtikuusta 2010. Lisätietoja: www.3ds.com

Dassault Systemes -logo